tiistai 25. helmikuuta 2014

Jälleen treeni päivitystä

Lauantaina oltiin Woollandian toko treeneissä Forssassa, Kronin kanssa katsottiin voi liikkeitä. Nyt selvästi vahvistui se, että me tarvitaan ihan hirveästi häiriö treeniä tokon osalta niin eri paikoista, kuin myös eri koirista kuin ihmisistäkin. Kron teki, muttei yhtään sellaisella tavalla ja tyylillä kuin normaalisti, se tietysti vähän harmitti. Normaalistihan me treenataan yksin, tai Essin kanssa illan pikkutunneilla tyhjällä kentällä, joten ei tämä yllätyksenä tullut. Niinalta saatiin taas kasa hyviä neuvoja ja vinnkejä tekemiseen, että päästään näissä voi liikkeissä eteenpäin. Lisäksi Niina painotti paljon sitä, että mun pitää miettiä tarkasti mistä suunnasta palkkaan missäkin liikkeessä, joten siihen tullaan jatkossa myös paljon panostamaan. Nyt kun olen kipeän tytön kanssa kotona, päätin aloittaa ruudun rakentamisen uudelleen. Kosketus alusta käyttöön, ensin harjoitellaan sisällä alustalle menoa ja sitten viedään alusta ulos ja lopuksi ruutuun. Sitten alustaa pienennetään ja häivytetään pois. Katsotaan miten homma alkaa sujua, mutta fiilikset ovat ainakin hyvät.Eilen oli Juhan treenit ja onneksi herra oli itse tällä kertaa paikalla. Tehtiin Kronin kanssa hyvin vähän, mutta hyvin hyödyllistä treeniä, meinaan hypylle kokoamista. Nyt kun Kron lukee rataa jo paljon paremmin, se ei keksity hypyille kokoamiseen niin paljon, vaan painaa kiireellä eteenpäin. Joten palauteltiin neitiä taas maanpinnalle ja pistettiin se tekemään ajatuksen kanssa. Mun pitää myös itse tällaisissa kohdissa muistaa se, miten paljon enemmän mun pitää tehdä töitä esteillä, ei voi vaan juosta menemään samalla tavalla kuin Lunan kanssa. Mä olen niin tyytyväinen että Juha puuttuu tällaisiin asioihin, kun jotkut koutsit voisivat hyvinkin antaa tällaisten mennä läpi sormien. Kyllä meinaan Kron esteistä suoriutuu ja päästäisiin rataa hyvin eteenpäin, mutta onneksi Juha katsoo tarkalla silmällä ja palauttaa heti johonkin kohtaan jos käännökset venyy ja Kron ei kokoa itseään tarpeeksi hyvin. Nytkin hinkattiin vain radan alkua koko meidän treeni aika, hyvä niin koska hieno siitä sitten lopuksi tulikin.

Muiden treenaillessa tehtiin hallin takana keppejä, ne alkaa mennä jo kohtuu hyvin kunhan muistan itse olla rynnimättä liian pitkälle. Kronille pitää muistaa antaa rauha tehdä töitä, jotta se tekee kepit mahdollisimman hyvin. Tosin kun taas Lunan kanssa, mitä enemmän sitä tuki sen paremmin meni, joten tässä taas oppimisen paikka mulla itselläni. Kron osaa tällä hetkellä hakea kepit jo aika hyvin eri kulmista ja pystyn ottamaan ja vaihtamaan etäisyyttä siihen keppien aikana. Nyt vielä tarvitaan lisää varmuutta suorittamiseen ja sen myötä lisää vauhtia. Lisäksi takaaleikkauksia, persjättöjä yms. muita ohjauksia pitää veilä työstää, mutta hyvillä aluilla ollaan.

Lunan tassuhaava alkaa olla parempi, eikä se tarvitse enää lenkillä rukkasta tassun suojana. Onneksi se parani näin nopeasti.

Torstaina Kron pääsee fyssarin käsittelyyn Lotan treenien jälkeen.1 kommentti:

  1. Mä en lähtisi pienentämään alustaa. Mulla se joko on tai ei ole ruudussa. En pienennä sitä sen takia, kun en tahdo että koiran tarvitsee kamalasti "etsiä" alustaa, sillon kun se on ruudussa.
    Tsemppiä treeneihin :-)

    VastaaPoista