perjantai 14. maaliskuuta 2014

Lomailua

Tämän vuoden talvilomat on nyt sitten lusittu. Koirat lomailivat äitini luona ja me muu perhe olimme Torniossa sukuloimassa. Koirat ovat onneksi tottuneet oleilemaan äitini luona, joten olivat ottaneet lomailusta kaiken irti. Luna oli valloittanut ahkerasti sohvaa (mihin kotona ei ole asiaa) ja Kron pistänyt Surin kanssa pihaa uusiksi. Itse pidän siitä että Kron osaa olla rauhallinen kotona, kun mitään ei tapahdu, mutta ei sitten ollut osannut tuoda parhaita puoliaan loman aikana esiin. Kron oli ollut aika rauhaton sisällä ollessaan ja ravaillut ees sun taas ja touhunnut koko ajan jotain. Taisi porukat olla tyytyväisä kun adhd elukka vihdoin haettiin kotiin. ;)Karvaton lapsosemme väsytti toista mummiaan ja setää Torniossa viikon verran. Kävimme viikon aikana uimassa, laavulla, Ruåttin puolella, hyppimässä ja pomppimassa ja sen sellaista mukavaa perheen kesken. Nopeastihan se aika loppujen lopuksi hulahti, mutta kyllä Niia nautti kun sai touhuta muorin ja sedän kanssa monta päivää aamusta iltaan. Automatkat kumpaankin suuntaan sujuivat paremmin mitä olimme osanneet odottakaan. Pari pysähdystä per suunta, eikä yhtään kiukuttelua, aikas hyvin pian neljä vee neidiltä (joka ei ole koskaan pitänyt autoilusta).

Eilen ajeltiin sitten takaisinpäin ja haettiin koirulit kotiin. Mietin vähän millainen vastaanotto mahtaa siellä odottaa. Kron pikkanen teki ilopissut alleen pariin otteeseen kun näki mut. Se oli aivan täpinöissään, mutisi ja eikä tiennyt miten päin olisi ollut, Lunakin oli innoissaan mutta Kroniin verrattuna se oli rauhallinen. Jäätiin sitten vielä äitille yöksi ja illalla molemmat koissut kiipesivät sohvalle kainaloon nukkumaan, lauma jälleen kasassa <3. Aamulla, kun pakkailtiin autoa, molemmat koirat ravasivat ulko oven edessä siihen tyyliin ettei kai ne perkele meinaa jättää meitä taas. No ei jätetty ja kovin olivat tyytyväisä kun pääsivät omaan kotiin. Ja niin sitä on itsekin, reissaaminen on ihanaa, mutta niin on myös kotiin palaaminenkin.

Sunnuntaina arki jatkuu "normaalina", oman seuran treeneillä, ma mennään Juhalle ja to Lotalle. Tänään iltapävällä lenkillä hömppä tokoiltiin vähän ja kotona tehtiin parit kepit, intoa oli sen verran että huomasi että viikkoon ei ole mitään päässy tekemään. Toivottavsti päät pysyy kummallakin kasassa treeneissä näin loman jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti