lauantai 22. maaliskuuta 2014

Paineita ja pahoinvointia...

Torstaina juttelin pitkät tovit Lotan kanssa Kronin kouluttamisesta ja aika pitkälti samoilla linjoilla oltiin. Mutta oikein hyvä että tuli selkeytettyä se mitä treeneiltä haetaan. Alkuun jo katsoin kaksi kohtaa mitkä radalta otettiin työn alle ja niitä siten tehtiin. Kron oli jotenkin todella hyvin kuulolla, se ei kaahottanut, eikä roiskinut rimoja. Saatiin ennalta katsotut kohdat tehtyä hyvin ja tekeminen oli jotenkin todella vaivattoman tuntuista, tykkään! :)

Perjantaina aamulla kun herättiin, oli yhdet oksennukset lattialla, en sitä sen kummemmin ihmetellyt, koska molemmat koirat söivät aamupalan hyvällä ruokahalulla. Iltapäivällä Kron sitten oksensi pari kertaa, eikä syönyt  enää ruokaansa. Illalla se oli jotenkin todella pahoinvoivan oloinen, joten aloitin nesteyttämään sitä. Myöhemmin Kron suostui syömään vähän piimää, mitä ei olisi ehkä pitänyt antaa koska se käynnisti varsinaisen oksennuksien sarjan. Yöllä Kron oksensi parin tunnin välein, en tiedä mistä sitä tavaraa riitti niin paljon, kun oli kuitenkin juonut suhteessa todella vähän. Aamulla jatkettiin nesteytystä ja lisäravinteen antoa, Kron jopa joi itsekin vähäsen. Mikään kiinteä ei ole mennyt tänään alas, mutta ei nesteet ole tulleet onneksi vielä ylöskään. Kron on suhteellisen pirteä, mutta makoilee paljon omissa oloissaan. Ei olla vielä lähdetty lekuri reissulle, kun on pysynyt pirtsakkana, katsotaan mihin suuntaan sen vointi tässä viikonlopun kuluessa menee. Ihnottavinta, että jos on joku masu pöpö, niin kohta tossa on toinenkin elukka samassa kunnossa. Aina on tällaisissa kova huoli, ettei pääse kuivumaan liikaa. :(

Mutta jotain hyvääkin tähän inhottavaan päivään, meidät on valittu edustamaan Heiluhäntien joukkuetta tokon sm kisoissa kesällä, hui, ei paineita ei!! Nyt treeniä, ja varsinkin paljon häiriötreeniä kiitos :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti